Győzd le a rákot!

Leírom a történetem,hogyan győztem le a daganatot,hátha ezzel neked is segítek meggyógyulni.Legfontosabb az egészség megőrzése a betegség megelőzése.Ha már megtörtént a baj mindent megtenni a gyógyulásért. .

Amikor először meghallottam magam is megdöbbentem!  

                  Petróleummal a rák ellen!


    

PETRÓLEUM 1 L     

Én is elkezdtem a petróleum kúrát,igaz nem tisztított petróleummal,hanem

a Baumaxban vásárolt lámpába való petróleummal.Nem volt veszteni 

valóm! Vagy rákba halok meg,vagy a petróleum ivásba!

Nem volt egy kéjutazás az egyszer biztos.Egy teáskanállal kezdtem reggelente,egy hétig,majd emeltem az adagot,és reggel is és este is egy teáskanállal szintén egy hétig.Újjabb emelés következett már reggel ,délbe

és este is egy teáskanállal,három hónapig minden nap.

És lássatok csodát, a három műtét után ,a kemoterápia után és a 36

sugárkezelés után még mindig maradt a rák,de a petróleum kúra után 

elküldtek Pet ct-re,és az eredmény

 Negatív lett!                              Már lehet interneten tisztított petróleumot rendelni.  

A petróleum kőolajszármazék. A kőolaj tömörített növényi massza. A növényeknek napfényre volt szükségük, máskülönben nem fejlődhettek volna növénnyé. Az üvegeken sajnos „mérgező” és „maró” stb. feliratok vannak. Merő népbutítás!

Természetesen most csodálkozik, hogy miként gyógyíthatna a petróleum? A petróleum alaposan megtisztítja a szervezetet. Méregtelenít, regenerál, betegségeket és sebeket gyógyít.

Ne hagyja elijeszteni magát attól, ha azt állítják: ezt nem szabad meginni, ez méreg az emberi szervezetnek. Ez nem így van, mivel mindig újra bebizonyosodik, hogy a petróleum mindenek előtt a rák, daganatok, áttétek, prosztatabetegségek, cukorbetegség, gyengeség, gyermekbénulás, ízületi reuma, köszvény, bélelzáródás, leukémia, vérszegénység, máj-, epe-, bél-, emésztési zavarok és sok más megbetegedés gyógyítására vagy azok jelentős enyhítésére alkalmas.

Sőt, rákbeteg kutyákat és macskákat is eredménnyel kezeltek vele.

Totális tisztítókúrát jelent az egész szervezet számára és hozzájárul a jó közérzethez. Tudományosan bizonyított, hogy testünk daganatokkal szembeni védekező rendszere a kötőszövetben található, és meg kell próbálnunk e funkció erősítését. Az is tény, hogy a rák sugárterápiás kezelése sajnos a szervezet védekező erejét és immunrendszerét gyengíti. Dr.med. Sichert biztosít bennünket arról, hogy a petróleum alkalmazásakor egyetlen mérgezéses esetet sem jegyeztek fel.

Nem tettem semmi mást  ,mint rengeteg természetes vitaminnal megerősítettem az immunrendszeremet,és hittem a petróleum hatásában.

Van  még egy csodálatos növény amit mindenkinek ajánlok akár  beteg akár egészséges,és ez búzafűlé.

Búzafű heti adagTudtad? 5 kg búzafű tápanyagtartalma megyegyezik 116 kg tetszőlegesen választott nyers bio zöldség tápanyagtartalmával!

 

Búzafűlé

 

Tudtad, hogy búzafűlével háromszor jobban védheted a

 

szervezeted a daganatokkal szemben?

A búzafűlé három különleges hatóanyaga (klorofill, amigdalinbázikus ásványi anyagok) révén képes természetes úton megakadályozni a szervezetünkben nap mint nap keletkező tumorsejtek továbbfejlődését, immunrendszerünk támogatása által. ABA (abcis acid) nevű enzime pedig hatékonyan képes bizonyos daganatok burkát sérülékennyé tenni. (A daganatok egyes fajtái ezen burok és saját érrendszer révén képes elbújni az immunrendszerünk elől.

        Fontos a pozitív szemlélet.

Sohasem hittem el, hogy én rákos vagyok.Igyekeztem nem gondolni rá.
Bár valami mindig eszembe juttatta, vagy egy TV reklám,vagy épp egy új ságcikk...stb
Ílyenkor mindig elmondtam magamban,hogy egyre jobban és jobban vagyok.

Az agy pedig úgy működik,hogy mind ezt el is hiszi,és akár hiszitek akár nem,a test elkezd gyógyulni.Nagyon sokat számít a család támogatása,bíztatása,hiszen ha az ember egyedül érzi magát,akkor  nincs kiért meggyógyulni.Tehát egyedül nem megy.

A petróleum gyógyító hatása

Ez az évezredes természetes orvosság évtizedeken át a Német Gyógyszerkönyvben is szerepelt. Aztán a Német Gyógyszerészeti Bizottság törölte.
A petróleum alaposan megtisztítja a szervezetet. Méregtelenít, regenerál, betegségeket és sebeket gyógyít.
a petróleum mindenek előtt a rák, daganatok, áttétek, prosztatabetegségek, cukorbetegség, gyengeség, gyermekbénulás, ízületi reuma, köszvény, bélelzáródás, leukémia, vérszegénység, máj-, epe-, bél-, emésztési zavarok és sok más megbetegedés gyógyítására vagy azok jelentős enyhítésére alkalmas.

Vissza emlékszem,gyerekkoromban nagyanyám petróleummal kezelte a liba       sérült szárnyát,amit a melegben beköpött a légy.Már apró kukacok is megje-      lentek.Néhány bekenés után gyönyörűen meggyógyult a liba szárnya.

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 2
Tegnapi: 22
Heti: 153
Havi: 638
Össz.: 122 667

Látogatottság növelés
Oldal: Petróleummal a rák ellen
Győzd le a rákot! - © 2008 - 2020 - gyozdleadaganatot.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen weblap készítő egyszerű. Weboldalak létrehozására: Ingyen weblap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »